¡Bienvenidos!

En este blog de la parroquia de Sant Pancraç, de Barcelona, se recogen noticias, comunicaciones y eventos que han marcado la vida de la comunidad durante los años 2011-2013, siendo rector Mn. Joaquín Iglesias.

Estamos en la Calle Badajoz, 130, de Barcelona. Teléfono 93 300 59 57.

lunes, 21 de enero de 2013

Vida Creixent



La presentació la fa Mª Rosa Barceló, responsable de Grup de Vida Creixent.

Vida creixent va néixer a França l’any 1983. Mn. Agustí Viñas va assistir a un congrés, va parlar amb el Cardenal Narcís Jubany i li van proposar al pare de A. Viñas endegar el moviment a Catalunya.

La primera reunió que es va fer a Catalunya va ser a la nostra Parròquia de Sant Pancraç, l’any 1984,  era Rector Mn. Forcada. Hi havia un grup de de 16 persones, entre elles 5 matrimonis. Encara són entre nosaltres: Lola Dedeu, Marcelina i la meva mare. El grup s’ha anat renovant i en l’actualitat som 12 persones.

Ens acompanya el diaca Miquel que ens ajuda i aclareix coses sobre els temes que tractem. Són unes trobades molt profitoses, on a més de tractar temes d’actualitat es crea entre nosaltres una forta amistat. Cada any els temes ens els proporciona Vida Creixent en uns llibrets on hi ha 10 capítols, un per cada un dels mesos que dura el curs. També cada mes repartim un petit butlletí que explica les novetats.

Les trobades les fem els quarts divendres de mes a las 5 de la tarda.

La Festa de la Candelera, el 2 de febrer, és el dia dels patrons de Vida Creixent.
La celebració eucarística d’aquesta festa és a la església de Sant Josep Oriol i la presideix el Sr. Bisbe.

Un convidem a tots els que tingueu ganes de participar en aquets grup: sereu benvinguts.

No hay comentarios:

Publicar un comentario