¡Bienvenidos!

En este blog de la parroquia de Sant Pancraç, de Barcelona, se recogen noticias, comunicaciones y eventos que han marcado la vida de la comunidad durante los años 2011-2013, siendo rector Mn. Joaquín Iglesias.

Estamos en la Calle Badajoz, 130, de Barcelona. Teléfono 93 300 59 57.

domingo, 19 de mayo de 2013

Primeres comunions a Sant Pancraç

El dissabte dia 4 de maig van tenir lloc les primeres comunions a la nostra parròquia. Set nens de la catequesi van rebre per primera vegada Jesús sagramentat.

La celebració, presididad per Mn. Joaquim i el diaca Miquel Adrover, va aplegar els nens i les seves famílies, així com les catequistes i un grup de feligresos. Va ser un esdeveniment emotiu, viscut intensament, amb molta participació dels nens i els seus pares, així com de la comunitat.

Testimoni de la mare d'un dels nens

«Fa uns anys quan vau néixer us vam batejar. Seguint les nostres creences us vam obrir la porta i vau entrar a formar part de la família de Jesús. Us hem criat i educat seguint aquesta manera de viure la vida. Ens heu acompanyat més o menys sovint a la casa del Senyor com un fet natural i és un goig per a nosaltres que ara, per voluntat pròpia, doneu el pas de comprometre-us davant la comunitat i dir davant de tothom: Sí, jo vull formar part d'aquesta família. Felicitats!!!
És un motiu d'alegria per a nosaltres, pares, familiars i amics acompanyar-vos en aquest dia. Especialment per al Carles i per  mi, ja que es compleix un desig que no sabíem si podríem veure complert.

Volem donar gràcies al equip de catequesi, al mossèn Joaquim, al diaca Miquel i a tota la comunitat de Sant Pancraç per aquest dos anys de dedicació i d’acollida. També als familiars i amics que ens acompanyeu en aquest caminar per la vida. Gràcies.» 

Aquí podeu veure les fotos d'alguns moments de la celebració.