¡Bienvenidos!

En este blog de la parroquia de Sant Pancraç, de Barcelona, se recogen noticias, comunicaciones y eventos que han marcado la vida de la comunidad durante los años 2011-2013, siendo rector Mn. Joaquín Iglesias.

Estamos en la Calle Badajoz, 130, de Barcelona. Teléfono 93 300 59 57.

martes, 15 de mayo de 2012

El dissabte, dia de Sant Pancraç, el nostre temple va acollir a moltes persones que es van apropar a honorar al nostre Patró.
A la tarda es va oferir una Missa en el seu honor, que va estar presidida per mossèn Biel, a qui agraïm la seva participació.
Al vespre varem poder gaudir del magnífic concert que ens van oferir Yoko Suzuki, Juan Pablo Eslava i Aleksandra Ivanovski, a tots tres els hi agraïm  de tot cor la meravellosa estona que ens van regalar.  Agraïm, també, a mossèn Joaquim que vingués directament al concert, en arribar de Roma.
Després del concert, varem compartir un petit pica-pica.
El diumenge continuàrem celebrant la festa del Patró amb una Eucaristia, que coincidint amb la Missa de les Cultures, ens va permetre oferir a Sant Pancraç totes les cares de la nostra comunitat.
Després de la Missa un petit aperitiu, compartit per tots nosaltres, i finalment el tradicional “dinar de fiambrera”, que ens va permetre el goig de compartir, taula, aliments, anècdotes, alegria, sentiments, tot allò que afavoreix entre les persones, el compartir taula.
Ens falta la festa de les puntaires que serà el proper diumenge, i un any més, haurem pogut gaudir de les nostres festes patronals o festa major.
Gràcies a tothom per la participació i que l’amor a Sant Pancraç i de Sant Pancraç ens acompanyi sempre.
Magda Domingo












Fotografies realitzades per Joan Freixes.