¡Bienvenidos!

En este blog de la parroquia de Sant Pancraç, de Barcelona, se recogen noticias, comunicaciones y eventos que han marcado la vida de la comunidad durante los años 2011-2013, siendo rector Mn. Joaquín Iglesias.

Estamos en la Calle Badajoz, 130, de Barcelona. Teléfono 93 300 59 57.

domingo, 11 de noviembre de 2012

Nou llibre de Mossèn Joaquim



Aquesta setmana ha sortit a la llum un nou llibre de mossèn Joaquim, el nostre rector. Porta per títol La suave y penetrante palabra de Dios, i és el primer d'una sèrie que va seguint els tres cicles litúrgics, A, B i C. Aquest llibre correspon a l'any que comencem d'aquí a dues setmanes, amb l'inici de l'Advent, és el cicle C.

El llibre inclou reflexions sobre els evangelis de cada diumenge i de les festivitats més importants de l'any. Ho fa amb un llenguatge clar, proper i viu, que ens apropa a la paraula de Déu i ens la fa viure en la quotidianeitat.

Podeu trobar-lo a la llibreria Paulines i a les principals llibreries religioses. Aquí teniu l'enllaç de l'editorial Paulines, que l'ha publicat: http://www.paulinas.es/editorial/product.php?id_product=376

Inauguració del camp Cruyff a l'escola La Sagrera

El passat 7 de novembre l'Escola La Sagrera va viure una jornada molt esperada i festiva: la inauguració del Camp Cruyff. En el seu blog podreu veure una crònica de l'acte, amenitzat per una actuació molt creativa dels alumnes plena d'humor, i amb la presència de Johann Cruyff i altres membres de la seva fundació, que ha patrocinat aquest espai destinat al foment de l'esport entre els infants i joves.

Galeria de fotos: cliqueu aquí.

El rector de la parròquia, Mn. Joaquim, també va ser-hi present, amb alguns feligresos. Aquí teniu algunes imatges d'aquest esdeveniment, important per a l'escola i l'espai parroquial.