¡Bienvenidos!

En este blog de la parroquia de Sant Pancraç, de Barcelona, se recogen noticias, comunicaciones y eventos que han marcado la vida de la comunidad durante los años 2011-2013, siendo rector Mn. Joaquín Iglesias.

Estamos en la Calle Badajoz, 130, de Barcelona. Teléfono 93 300 59 57.

sábado, 12 de noviembre de 2011

Consejo pastoral de noviembre

El passat dia 10 de novembre es va celebrar el Consell Pastoral, presidit per mossèn Joaquim i amb l’assistència de: Joan Freixes, Anna, Manel, Rosa, Thelma, Magda i César.

Es va iniciar amb una pregària invocant l’Esperit Sant.

Els temes tractats i els acords han estat els següents:

Preparació de l’Advent. Es faran servir els símbols de les espelmes, una per cada setmana, i altres signes, com frases destacades que indiquen el sentit d’aquest temps d’esperança. Advent és esperança. Nadal és alegria i un esdeveniment que ha de canviar la nostra vida.
— 1ª setmana: estar alerta. Es llegirà el pregó d’Advent i se’n repartiran còpies a tots els feligresos al final de la missa.
— 2ª setmana: caminar, buscar. Es farà un camí amb fulles i pedres.
— 3ª setmana: visita a Elisabet. Qui vulgui podrà portar uns “regals” simbòlics per oferir.
— 4ª setmana: es treballaran els sentiments en positiu, es recolliran frases que expressin el significat que té Nadal per a cadascú.

Nadal. Es posarà el pessebre al mateix lloc de sempre. La missa del dia 24 serà “Missa del Pollet” a les 19 h. Per millorar les celebracions, es revisarà i adequarà la megafonia, així como la preparació dels lectors.

Altres temes:
—Trobades de pares i nens de catequesis. Es fan els segons dissabtes de mes, a les 18.30 h.
—S’anunciarà al full parroquial l’existència del blog.
—El proper consell serà el dia 1 de desembre a les 19 h.

Magda Domingo.

Actividades parroquiales

Clicar sobre la flecha del cuadro para ampliar o compartir. Clicar sobre el signo de las flechitas abajo a la derecha (ampliar pantalla) para ver grande e imprimir.