¡Bienvenidos!

En este blog de la parroquia de Sant Pancraç, de Barcelona, se recogen noticias, comunicaciones y eventos que han marcado la vida de la comunidad durante los años 2011-2013, siendo rector Mn. Joaquín Iglesias.

Estamos en la Calle Badajoz, 130, de Barcelona. Teléfono 93 300 59 57.

domingo, 12 de agosto de 2012

Camp Cruyff a l'escola La Sagrera

L'escola La Sagrera formarà part d'un projecte educatiu a través de l'esport, patrocinat per la Fundació Cruyff. Actualment s'estan fent les obres del "camp Cruyff", convertint l'antic pati en pistes esportives ben equipades.

Ens alegrem que aquesta escola, tan vinculada a la parròquia, pugui gaudir d'aquest nou espai per als seus joves alumnes.

Aquesta és la notícia tal com la comuniquen a la seva web:


Cruyff Court La Sagrera
Gran notícia!!
La nostra escola ha rebut el seu regal en motiu del 40è aniversari. Ha estat seleccionada per la Fundació Cruyff per instaurar el primer Camp Cruyff de Barcelona.
Avui en dia hi ha més de 140 Camps Cruyff arreu del món, quatre d’aquests estan situats a Catalunya, ( Reus, El Vendrell, Vilanova i la Geltrú i Igualada ) tots en barris amb pocs recursos.
El Camp Cruyff La Sagrera està enquadrat dins del projecte “Cruyff Courts adaptats”, encaminat a fomentar l’esport entre els nens amb necessitats educatives especials.

No hay comentarios:

Publicar un comentario