¡Bienvenidos!

En este blog de la parroquia de Sant Pancraç, de Barcelona, se recogen noticias, comunicaciones y eventos que han marcado la vida de la comunidad durante los años 2011-2013, siendo rector Mn. Joaquín Iglesias.

Estamos en la Calle Badajoz, 130, de Barcelona. Teléfono 93 300 59 57.

domingo, 1 de enero de 2012

Feliç any 2012!

Bon any nou a tots!

Avui, en aquest inici d’any, hem celebrat la festa de santa Maria, mare de Déu. Maria surt al nostre encontre en començar l’any. Demanem-li que ens ajudi a assaborir el pas de Déu a la nostra vida, com ella ho va fer. Maria ens ensenya a meditar sobre els esdeveniments que passen; aprenguem a descobrir com Déu intervé en el nostre camí. Bon any 2012!

Mn. Joaquim

DIA DE REIS


El dia 6 de gener és la gran festa dels nens, el dia de les il·lusions, les esperances, un dia molt esperat per ells... i pels grans.

El dia dels Reis tots som capaços de fer-nos nens, els menuts amb gran il·lusió per veure els regals, els grans per veure la cara dels nens, però també per veure els nostres regals.

Dia de sorpreses, de somriures, d’expectació... Hauré encertat? Serà això el que ells esperen? Ja fa dies que pensem, busquem quin serà el regal que més els agradarà, en definitiva, pensem en els altres, en què volen o què esperen. És llavors quan ens adonem que no els coneixem prou, no sabem què voldrà l’altre, però això ens porta a pensar en ells i és bo.

Els nens no es preocupen de res, demanen i prou, ens diuen què volen, què esperen. En canvi, als grans ens costa demanar, dir què volem, què esperem, sobretot ens costa escoltar-nos els uns als altres.

Seria bo fer-nos aquesta reflexió sempre, i així estar alerta per saber què ens demanen, què volen, què esperen, què ens ofereixen, què ens aporten els altres. I d’aquesta manera podríem gaudir de l’alegria del dia Reis tot l’any.

Aquesta dinàmica també ens serveix per anar oferint regals al Nen Jesús tot l’any. Oferim-li el nostre cor, els pensaments, els actes, tot, tot, i tot! Les nostres pregàries, l’amor vers la família, l’ajut a qui ho necessita (encara que no ens ho demani), un somriure al trist, l’abraçada a qui se sent sol, la comprensió a qui s’equivoca, tantes coses podem oferir-li a Jesús!!!

QUE CADA DIA SIGUI EL DIA DELS REIS!!!

Magda Domingo


COMUNICACIONS PARROQUIALS

A partir del dia 8 de gener, la missa dels diumenges será a les 11 del matí. D’aquesta manera, Mn. Joaquim no haurà de córrer tant entre la nostra celebració i la de Sant Fèlix, i això li permetrà estar més temps amb la comunitat després de l’eucaristia.

La missa del dia 5, vigília de Reis, serà a les 7 de la tarda.

El dia 6 de gener, Epifania del Senyor, la missa serà a les 11.30 h.

El dissabte 7 a les 7 del vespre, com sempre.

I el diumenge dia 8 la missa, que serà la de les cultures, ja serà a les 11 h.

Després del dia 9 es reprenen les activitats parroquials habituals, amb el despatx cada dimarts de 18 a 19.30 h.

No hay comentarios:

Publicar un comentario