¡Bienvenidos!

En este blog de la parroquia de Sant Pancraç, de Barcelona, se recogen noticias, comunicaciones y eventos que han marcado la vida de la comunidad durante los años 2011-2013, siendo rector Mn. Joaquín Iglesias.

Estamos en la Calle Badajoz, 130, de Barcelona. Teléfono 93 300 59 57.

domingo, 29 de abril de 2012

Festes patronals de la parròquia


Amb motiu de la festivitat del nostre patró, sant Pancraç, en els propers dies la comunitat està convidada a participar d'un seguit de celebracions.
11 de maig
40 aniversari de l’Escola la Sagrera. A les 10 h del matí hi haurà una eucaristia. A les 11, presentació de l’acte, projecció d’un film sobre la història del centre i algunes representacions teatrals dels alumnes. A les 12 h, visita al museu d’art de l’escola. Durant tot el matí hi haurà jocs i torneigs al pati i una xocolatada. Tots estem convidats.
12 de maig
Dia de Sant Pancraç. Durant tot el dia la parròquia estarà oberta al públic.
La missa serà a les 6 de la tarda.
A les 7 del vespre, Yoko Suzuki, Juan Pablo Eslava i Aleksandra Ivanovski ens oferiran un concert musical. Us esperem a tots!
13 de maig
L’eucaristia serà a les 11 h i celebrarem el nostre sant patró i la Missa de les Cultures.
A les 12.30 h vindrà en romiatge el grup de devots de la Mare de Déu de Vallirana, per celebra una altra missa en honor de la Verge.
Compartirem un aperitiu i a les 14 h ens aplegarem al menjador de l’escola en un dinar de germanor, amb les aportacions de tots.
16 de maig
Aquest dia celebrarem la fi de curs de la catequesi amb un berenar amb els nens i les famílies a les 17.15 h.
20 de maig
El grup de puntaires organitza la seva exposició anual, on es podran veure les peces artesanalas confeccionades per elles. Serà a partir de les 10 del matí fins a les 14 h, al pati.
27 de maig
Celebrarem la Pasqua del Malalt a la missa de les 11 h. Tots aquells que ho desitgin podran rebre el sagrament de la Unció. Si necessiteu ajuda per venir o portar algun malalt, o voleu més informació, podeu trucar al telèfon 93 300 59 57 els dimarts de 18 a 19.30 h.

No hay comentarios:

Publicar un comentario