¡Bienvenidos!

En este blog de la parroquia de Sant Pancraç, de Barcelona, se recogen noticias, comunicaciones y eventos que han marcado la vida de la comunidad durante los años 2011-2013, siendo rector Mn. Joaquín Iglesias.

Estamos en la Calle Badajoz, 130, de Barcelona. Teléfono 93 300 59 57.

domingo, 30 de octubre de 2011

Benvinguda de la comunitat

A mossèn Joaquim, el rector i a mossèn Miquel, diaca.

Benvolguts, ens trobem un diumenge més per celebra l’eucaristia, però aquesta celebració té una característica molt important per a la comunitat, i és donar la benvinguda al nou rector mossèn Joaquim i al diaca Miquel. Sigueu molt benvinguts!
La nostra parròquia, sant Pancraç, està acostumada als canvis. Han estat diversos els preveres que hi han passat, que hem estimat i ens ha dolgut que fossin destinats a un altre lloc, però hem rebut amb molt de respecte als nou nombrats i amb el temps també els hem estimat. En primer lloc, perquè són sacerdots, i també perquè hem tingut molta sort, ja que cadascun d’ells, amb característiques diferents, ha esdevingut l’ànima de tota la comunitat, i confiem i esperem que això no ha de canviar.
Tenim consciència de que som cristians i aquesta convicció transcendental ens ha fet comprendre que la voluntat de Déu té prioritat absoluta.
I per part nostra, de la comunitat, hi ha una actitud de participar de la vida de l’Església amb entusiasme, sense regatejar-hi esforços, des del més petit fins als més grans.
Si en el nostre caminar per la vida de vegades hi ha reversos, hi ha coses que costen d’entendre, si respirem el do de la caritat entendrem que val la pena viure estimant.
Us volem fer un petit esbós, molt petit, de qui som: una parròquia petita, que no fa soroll, una comunitat unida, fidel, que ens estimem, que ens coneixem, una gran família.
Varem néixer un 29 de gener de 1956 —ja comencem a ser grans— i són moltes les persones que han passat per aquí deixant-nos una part d’ells mateixos: la seva amistat, la seva estimació.
Hem fet coses que han funcionat, d’altres no ens han sortit tan bé; hem viscut etapes joioses, d’altres no tant, però sempre ens hem mantingut units i, de mica en mica, ha sorgit el nostre caràcter, la nostra manera de ser com a comunitat de sant Pancraç.
Esperem de tot cor que arribeu a sentir-vos “de Sant Pancraç”. Us obrim els braços i el cor perquè això sigui una realitat.
Joaquim, Miquel, una vegada més, benvinguts a casa nostra, a casa vostra, a Sant Pancraç, la casa de tots.

La comunitat de Sant Pancraç

1 comentario:

  1. Joaquin, puedes contar con nuestro apoyo, para estar siempre con una aptitud de servicio y colaboración en la comunidad parroquial, aunque lo escriba yo, es el sentir de los miembros de la parroquia. Manuel.

    ResponderEliminar